1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ceyhan Belediyespor, Abd'li Carolyn Swords İle Yeniden Anlaştı
Ceyhan Belediyespor, Abdli Carolyn Swords İle Yeniden Anlaştı

Ceyhan Belediyespor, Abd'li Carolyn Swords İle Yeniden Anlaştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) ekiplerinden Ceyhan Belediye, geçen sezonda takımda oynayan Carolyn Swords ile yeniden anlaşmaya vardı.

A+A-


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) ekiplerinden Ceyhan Belediye, geçen sezonda takımda oynayan Carolyn Swords ile yeniden anlaşmaya vardı. 1989 doğumlu Amerikalı pivot şu anda WNBA takımlarından Chicago Skystar’ın da formasını giyiyor.

Ceyhan Belediye Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü transfer ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Carolyn Swords ile yeniden anlaştıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Sözlü, “Geçtiğimiz sezon takımımızda oynayan ve verimli bir sezon geçirdiğini düşündüğümüz sporcumuzun bu yıl da takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu yüzden Carolyn Swords ile yeniden anlaşmaya vardık.” dedi.

Yakın zamanda yeni transfer haberlerinin açıklanacağı müjdesini veren Sözlü, her sezon olduğu gibi bu sezonda da üst sıraları zorlamaya çalışan, seyir zevki yüksek basketbol oynayan bir ekip oluşturmak için çabaladıklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan bu sezon üçüncü kez Türkiye’de oynayacak olan Carolyn Swords’un, geçtiğimiz sezonda 28 dakika ortalama ile 6.3 sayı ve 8.1 ribaunt üreterek Ceyhan Belediye’nin önemli oyuncularından birisi olmuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.