1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ceyhan Işık Dershanesi Öğrencilerine Anlamlı Ödül
Ceyhan Işık Dershanesi Öğrencilerine Anlamlı Ödül

Ceyhan Işık Dershanesi Öğrencilerine Anlamlı Ödül

Adana'nın Ceyhan ilçesinde eğitim hizmetleri veren Özel Ceyhan Işık Dershanesi Anafen öğrencilerine yönelik ödül töreni düzenledi.

A+A-

Adana'nın Ceyhan ilçesinde eğitim hizmetleri veren Özel Ceyhan Işık Dershanesi Anafen öğrencilerine yönelik ödül töreni düzenledi. Törende yıl boyu öğrencilerin gerek derslerinde gerek de davranışlarındaki başarılardan dolayı yapılan puanlamanın neticesinde birçok öğrenci bisiklet, tablet, mp5-4, çanta, futbol topu, okuma kitabı, okul çantası gibi değişik ödüllerle göstermiş oldukları başarılar pekiştirildi.

    Nisan ayında kutlu doğum etkinlikleri kapsamında yapılan ’Kitap Okuma' ve 'Peygamberimizi Ne Kadar Biliyoruz' konulu şiir ve mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilerini tablet, Mp5, Mp4 gibi değişik ödüllerle ödüllendirdi.

    Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özel Ceyhan Işık Dershanesi Anafen Müdürü Yaşar Atmaca, “Bencilliğin ve huzursuzluğun revaçta olduğu bu asırda bütün insanlık efendimizin hayat veren huzur dolu iklimine muhtaç. Onu tanıyan ve seven huzur bulup hayatı güzelleştiriyor. Ama tanımak ve sevmek için okumalı, öğrenmeli. Bu bağlamda efendimizi okuyan öğrenen ve ailesine, toplumuna, vatanına ve milletine hayırlı olarak yetişen öğrencilerimizi tebrik ediyor ve ömür boyu başarılar diliyorum. Ayrıca bu eğitim öğretim döneminde ders ve davranışlarında başarılı olan öğrencilerimizi de çam sakızı çoban armağanı ödüllerle sevdirmeye çalıştık. Ama asıl ödüllerini dürüst bir karakterle yetişip anasına babasına vatanına ve devletine faydalı bir birey olarak yetişerek alacaklar. Biz de Işık Dershaneleri olarak bize emanet edilen neslimizi aklını devrin ilimleriyle ve teknolojisiyle donatarak, kalplerini de bizi biz yapan Anadolu yapan değerlerimizle donarak kalp ve kafa bütünlüğüyle yetiştirerek vazifemizi yerine getirmiş iş oluruz.” dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.