22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9624
Euro 56.0618
Sterlin 65.441
Ankara 20°C

Chp Milletvekilleri Denizli'de Sanayinin Problemlerini İnceleyecek

Chp Milletvekilleri Denizli'de Sanayinin Problemlerini İnceleyecek
CHP'li 11 milletvekili, il sanayiini incelemek ve parti yönetimine rapor hazırlamak için Denizli'ye geldi. Te

Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak başkanlığındaki CHP heyeti, Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Burdur Milletvekili R.Kerim Özkan, Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Bursa Milletvekili Abdullah Özer ve Zonguldak Milletvekili Ali Kocal'dan oluştu.

Ziyaretler öncesinde, CHP Denizli İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekirdağ Milletvekili Öztrak, Türkiye'de ekonomik krizin AK Parti hükümetinin politikaları yüzünden yaşandığını öne sürdü.

Parti olarak, ekonomik sıkıntıları unutturmamaya çalıştıklarını belirten Öztrak, "Bu hükümet, küresel sermayenin risk iştahının arttığı bir dönemde, bu ekonomiye bu sermayenin girişini kontrol altında tutabilecek herhangi bir önlemi almamıştır. Türk sanayisinin hazım sistemini bozmuştur. Hazmetme kapasitesinin üzerinde spekülatif sermaye girişine yol vermiştir." dedi.

CHP heyeti, toplantının ardından Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti, daha sonra bir pasta börek dükkânına girerek işlerinin durumunu sordular. Bazı milletvekilleri de işyeri sahibine, "Hükümetin açılımları, sorunlarını çözmedi mi ?" şeklinde sorular yöneltti. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir