17 Aralık 2025
Altın 5943.751
BIST 11348.83
Dolar 42.6925
Euro 50.0919
Sterlin 57.1497
Ankara -4°C

Chp’li Heyet: Kaddumi Ölmüş Olabilir

Chp’li Heyet: Kaddumi Ölmüş Olabilir
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ile görüşen CHP’li heyet, Hatay’ın Yayladağı ilçesinden Türkiye’ye giriş yaptı.

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ile görüşen CHP’li heyet, Hatay’ın Yayladağı ilçesinden Türkiye’ye giriş yaptı. Heyette yer alan CHP Hatay milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, partilerinin il binasında düzenledikleri basın toplantısında temasları hakkında bilgi verdi.

Gazeteci Cüneyt Ünal’ı esir tutulduğu Suriye’den almak için giden heyette de yer alan CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, "En son Cüneyt'i aldığımızda Beşar Kaddumi ile ilgili olayı çok iyi araştıracaklarını ve bize bilgi vereceklerini söylemişlerdi. Bu gittiğimizde ise Beşar Kaddumi'nin hiç izine rastlanmadığını dolayısı ile pasaportsuz ve kimliksiz girdiği için kaydının olmadığını söylediler. Ama büyük ihtimalle genel kanı, kabullenmek istemiyoruz ama vefat ettiği konusunda, Bunu da eşiyle paylaşacağız. İnşallah biz yanılırız. Onu almak da bize nasip olur diyorum.” dedi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed’le görüşmenin ardından Yayladağı Sınır Kapısı'ndan Türkiye’ye geçerek Hatay’daki basın toplantısına katılmadan ilden ayrılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey’in Suriye’deki temasları hakkında da bilgi veren Milletvekili Akgöl, “Genel Başkan Yardımcımız Şafak Pavey de Esma Esed’le görüştü. Onun görüşme konusu ağırlıklı olarak kadın. Savaşta kadınların hali nedir, kadının durumu nedir? Özellikle bu güne getirmemizdeki ana neden 8 Mart’ın kadınlar günü olmasıydı.” diye konuştu.

CİHAN

Suriye'den dönen CHP’li heyet: Gazeteci Kaddumi ölmüş olabilir

Suriye'den dönen CHP’li heyet: Gazeteci Kaddumi ölmüş olabilir

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir