07 Kasım 2026
Altın 6555.4
BIST 11482.6
Dolar 50.1426
Euro 55.9077
Sterlin 66.7698
Ankara 4°C

Çiğli'de Kasaplar Denetlendi

Çiğli'de Kasaplar Denetlendi
16.02.2010- Çiğli Belediyesi Zabıta ve Veteriner İşleri müdürlükleri personelinden oluşan denetim ekibi, kasapları denetledi. Merkez ve bazı mahallelerde faaliyet gösteren 12 kasap, hijyen ve ruhsat açısından kontrol edildi. Denetim ekibi,

Denetim ekibi, sabah erken saatlerden itibaren kasapları dolaştı. Et depolama alanları, kesme işleme tezgahları, et kancaları, hizmet alanları, satış reyonları ve personelin şahsi kullanım alanları denetlendi. Özellikle hijyen açısından standarta uymayanlara sözlü ve yazılı ihtar verildi.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, vatandaşın gönül rahatlığıyla gıda maddelerini satın alabilmesi için denetimlerin sık sık yapıldığına dikkat çekti. Özellikle kasap gibi paketlenmeden ürün satan yerleri yakın takibe aldıklarını belirten Başkan Solak, bu şekilde açıkta ve kaçak et satışını önlediklerini söyledi. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir