1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. CİNAYET ŞÜPELİLERİ YAKALANDI
CİNAYET ŞÜPELİLERİ YAKALANDI

CİNAYET ŞÜPELİLERİ YAKALANDI

Gaziantep’te bir kişinin kasten öldürülmesi olayı ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Gaziantep’te bir kişinin kasten öldürülmesi olayı ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz azartesi günü akşam saatlerinde Gazikent Mahallesi Amaç Yapı Kooperatifleri 46 Sokak Park içerisinde meydana gelen olayda, tabanca ile vurulan bir kişi ağır yaralandı. Şehitkâmil Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.R. (27) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet sonrası şüphelileri yakalamak için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin faillerinin A.Y., H.F.Y., A.Y. ve M.B. olduğunu tespit etti. Olayın şüphelilerinden A.Y. ve H.F.Y. isimli şahıslar cinayetin gerçekleştiği akşam saat 23.30’da yakalandı. Şüpheli A.Y. ise olaydan birgün sonra suç aleti tabanca ile teslim oldu. Olayın diğer şüphelisi M.B. ise salı günü polis ekiplerine teslim oldu. Emniyette ifadesi alınan şüpheliler, 'Kasten Adam Öldürme ve Otoda Izrar' suçlarından adliyeye sevk edildi.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.