14 Ocak 2026
Altın 6121.517
BIST 12385.61
Dolar 43.0386
Euro 50.336
Sterlin 57.8173
Ankara -5°C

CİNAYETTE KÜFÜR İDDİASI

CİNAYETTE KÜFÜR İDDİASI
İzmir'in Konak ilçesinde, dün gece eski eşi Fatma Acabey ile birlikte sahilde yürürken başına sert bir cisimle vurularak öldürülen 42 yaşındaki A. Büyük'ün küfür nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi.

İzmir'in Konak ilçesinde, dün gece eski eşi Fatma Acabey (39) ile birlikte sahilde yürürken başına sert bir cisimle vurularak öldürülen 42 yaşındaki Abdullah Büyük'ün, küfür nedeniyle çıkan tartışma nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi.

Buca ilçesinde fotoğrafçılak yapan Abdullah Büyük ile 3 yıl önce boşandığı eşi bir restoranda yemek yedikten sonra gece 04.00 sıralarında evlerine gitmek üzere sahilde yürümeye başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi karşısına geldiklerinde bir banka oturan Acabey ve Büyük ile bu esnada oradan geçen 4 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında darp edilerek başına sert bir cisimle vurulan Abdullah Büyük, aldığı darbe sonucu fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekiplerine haber verilirken, yapılan kontrolde Büyük'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili araştırma başlatan polis, 3'ü 18 yaşından küçük 4 kişiyi gözaltına aldı.

Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Fatma Acabey'in ise ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Acabey'in polise verdiği ifadesinde, kendisinin doğum gününü kutlamak için Büyük ile yemek yedikten sonra sahilde dolaşmaya başladıklarını, yanlarından geçen bir grup gencin küfür etmesi üzerine kavga çıktığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir