Adana'da, cinnet getirerek tabancayla oğulları Cenk (21) ile Cem (24)'i öldürdükten sonra intihar eden baba Celil Barbaros (49)'un cenazeleri toprağa verildi.
Merkez Seyhan Mithatpaşa Mahallesi'nde yaşanan olay şöyle gelişti: "Eşi Nilgün Barbaros ekmek almaya gittiğinde, cinnet getiren oto galerici 49 yaşındaki Celil Barbaros, oğlu Cenk (21) ile Cem'i (24) uyurken tabancayla vurdu, öfkeli adam daha sonra silahı başına dayayıp intihar etti.
Silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ile acil yardım ekipleri, ağır yaralı haldeki Celil Barbaros ile oğlu Cem'i, Adana Devlet Hastanesi, Cenk Barbaros'u ise Numune ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak baba ile oğlu hastanelerde yapılan tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada, kocası ile oğullarının vurulduğunu öğrenen N.B. fenalık geçirdi, bu sırada evde 15 yaşındaki kızları Çağla'nın da olduğu öğrenildi."
Yakınları, çift arasında anlaşmazlık olmadığını, ekonomik sorunlarının bulunmadığını, Celil Barbaros'un neden böyle bir olayı gerçekleştirdiğini bilmediklerini söyledi. CİHAN

