18 Aralık 2025
Altın 5951.677
BIST 11286.81
Dolar 42.7089
Euro 50.254
Sterlin 57.198
Ankara -6°C

Çocukların Tramvayla Tehlikeli Oyunu (Özel)

Çocukların Tramvayla Tehlikeli Oyunu (Özel)
Beyoğlu’nda, Taksim - Tünel arasında çalışan tarihi tramvaya asılarak yolculuk yapan çocuklar yürekleri ağızlara getirdi.

Beyoğlu’nda, Taksim - Tünel arasında çalışan tarihi tramvaya asılarak yolculuk yapan çocuklar yürekleri ağızlara getirdi. Tramvayın üzerine çıkan bazı çocuklar yüksek gerilime kapılma tehlikesi atlattı. Çocukların bu tehlikeli oyundan ne tramvayın vatmanı ne de polis vazgeçirebildi.

Kurban Bayramı tatilini İstanbul’da geçiren binlerce kişi, gün boyu Taksim ve İstiklal Caddesi’ne geliyor. Okulların tatil olması sebebiyle birçok çocuk da İstiklal Caddesi’ne gelerek güzel bir gün geçirmek istiyor. Ancak çocukların bazı davranışları herkesin yüreklerini ağzına getiriyor. Hayatlarını hiçe sayan onlarca çocuk Taksim-Tünel arasında çalışan tarihi tramvaya tutunarak yolculuk ediyor. Tramvaydan sarkmasının yanı sıra bazı çocuklar da tramvayın üzerine çıkarak yolculuk ediyor.

‘NE VATMAN NE DE POLİS ENGELLEYEBİLİYOR’

Tramvaya enerji veren yüksek gerilim hattını umursamayan bazı çocuklar adeta ölümle burun buruna geliyor. Tehlikenin farkında olan tramvayın vatmanı sık sık inerek çocukları kovalıyor. Ancak vatmanın tramvaya binmesini fırsat bilen çocuklar tehlikeli oyunlarını tekrar ediyor. Vatmanın şikayette bulunduğu polisler de çocukları uzaklaştırmayı başaramıyor. Polisler uzaklaştığı anda çocukların tramvayla oyunu sürüyor.






CİHAN

Çocukların tramvayla tehlikeli oyunu (Özel)

Çocukların tramvayla tehlikeli oyunu (Özel)

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir