21 Ağustos 2026
Altın 7084.84
BIST 14469.02
Dolar 48.0717
Euro 56.3151
Sterlin 65.7168
Ankara 30°C

Çöp Poşeti, Bulaşık Süngeri, Çikolata Ambalajından Kıyafet

Çöp Poşeti, Bulaşık Süngeri, Çikolata Ambalajından Kıyafet
Bursa'nın Karacabey ilçesi İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi öğrencileri, değişik materyallerla tasarladıkları kıyafetleri sergiledi.

"Değişik Materyallerden Giysiler" adlı sergi ilçe halkının beğenisine sunuldu. Karacabeyli öğrencilerin hazırladığı sergi izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Açılış kurdelesini Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban ile Garnizon Komutanı Kd. Yzb. Galip Erbil kesti.

Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen sergiyi beğeniyle izleyen ilçe kaymakamı Dursun Balaban, geleceğin teminatı olan gençlere güvendiğini, onlara imkan tanındığında çok iyi şeyler yapabileceklerini söyledi. Bu serginin çok değişik bir faaliyet olduğunu da ifade eden Dursun Balaban, öğrencilerin ne kadar yaratıcı olduğunu gördüklerini belirtti ve serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bölüm Öğretmeni Jale Yılmaz, giysilerin çınar yapraklarından, çöp poşetlerinden, bulaşık süngerleri, meyve suyu kutuları, ayran bardakları, çikolata ambalajları, pipetler, rafya, CD'ler krepon kâğıdı ve plastik tabaklardan yapıldığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir