17 Aralık 2025
Altın 5956.167
BIST 11348.83
Dolar 42.7189
Euro 50.1334
Sterlin 57.2158
Ankara -2°C

Çorlu Belediye Başkanı, İspanya Yolcusu

Çorlu Belediye Başkanı, İspanya Yolcusu
Tekirdağ Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 26 - 28 Eylül 2012 tarihleri arasında İspanya’nın Cadiz şehrinde yapılacak olan Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi Genel Kurul toplantısına katılacak.

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 26 - 28 Eylül 2012 tarihleri arasında İspanya’nın Cadiz şehrinde yapılacak olan Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi Genel Kurul toplantısına katılacak. Avrupa düzeyindeki yerel yönetim temsilcilerini bir araya getirecek genel kurul programı kapsamında, yerelleşme, demokrasi ve kalkınma alanları üzerinde durulacak.

26-28 Eylül 2012 tarihleri arasında 3 gün sürecek toplantıda, dünya’da yerelleşmenin durumu, krizden çıkış stratejileri, Avrupa - Latin Amerika ilişkileri, sürdürülebilir kalkınma, cinsiyet eşitliği sağlanması, göçmenlerin entegrasyonu gibi konular görüşülecek. Toplantıya Türkiye’den katılacak olan Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Başkanı (UCLG) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 'Dünyada yerelleşmenin durumu’ ve Avrupa Şehirler Ağı Temsilcisi Ayse Özbabacan ise ‘Göçmenlerin yerel bütünleşme politikaları’ konularında birer konuşma yapacak.

İspanya’nın Cadiz şehrinde yapılacak toplantıya, Türkiye’den 50 belediye başkanı katılacak. Toplantıya Trakya’dan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın yanı sıra, Kırklareli Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç da katılacak. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir