15 Aralık 2025
Altın 5946.461
BIST 11311.31
Dolar 42.6902
Euro 50.1199
Sterlin 56.9963
Ankara 4°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu şizofrenik vakaları parlamentodan temizlemek lazım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu şizofrenik vakaları parlamentodan temizlemek lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özkoç'un AK Partili Zengin'e yönelik sözlerine ilişkin, "Önce bu şizofrenik vakaları parlamentodan temizlemek lazım. Bunun adımlarını atmak lazım." dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN:

http://www.etkihaber.com/cumhurbaskani-erdogandan-flas-aciklamalar-943v.htm

 

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özkoç'un AK Partili Zengin'e yönelik sözlerine ilişkin, "Önce bu şizofrenik vakaları parlamentodan temizlemek lazım. Bunun adımlarını atmak lazım. Bu şizofrenik vakalardan parlamentomuzu temizleyemezsek, Türkiye Cumhuriyeti'nin bu parlamentosuna yazık olur." dedi.

Erdoğan, "Bunca yıl başbakanlık yaptım, cumhurbaşkanlığı yaptım; en çok hayıflandığım konulardan biri, şöyle dişime göre bir ana muhalefet bulamayışımdır." ifadelerini kullandı.

"İstanbul ve Ankara susuzluğa doğru yürüyor"

Gelen haberlerin çok hayra alamet olmadığını belirten Erdoğan, "İstanbul'da 3 ay gibi bir süre sonra, havalar böyle giderse, İstanbul susuzluğa doğru yürüyor. Benzer şey Ankara için de geçerli." şeklinde konuştu.

"Arifiye'deki tank palet fabrikası satılmamıştır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arifiye'deki tank palet fabrikası satılmamış, 25 yıllığına Katar ve Türk sermayesinin ortaklığıyla şu anda çalıştırılan BMC firmasına tahsis edilmiştir. Burada satış kesinlikle yok." dedi.

"Türk Lirası artık kaybettirmiyor"

Erdoğan, Bırakın doları moları; paramıza, Türk Lirası'na dönelim. Türk Lirası artık kaybettirmiyor. Milliliğimizi, yerliliğimizi burada da gösterelim." diye konuştu.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir