1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in elinde 10 bine yakın rehine var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in elinde 10 bine yakın rehine var

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in elinde 10 bine yakın rehine var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in elinde 10 bine yakın rehine var. Almanya olarak onları verme adımını atın. Biz de şu anda Hamas'ın elindekileri almanın gayreti içerisine girelim." diye konuştu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurulu’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün Batı dünyası, haçlı emperyalist yapı bir arada. Dün akşamki (Almanya) ziyaretimde de ne yazık ki bunları gördüm. Cumhurbaşkanında da bunu gördüm." dedi.

Erdoğan, "İsrail'in elinde 10 bine yakın rehine var. Almanya olarak onları verme adımını atın. Biz de şu anda Hamas'ın elindekileri almanın gayreti içerisine girelim." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin sınırlarından ibaret bir ülke olmadığını hala kabul etmek istemeyen varsa ya gafildir ya da kafası ve kalbi başka mahfillere kiralanmış hain." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Türkiye güçlendikçe, her alanda kendi iddiasını ortaya koydukça üzerine çektiği husumetlerin büyüklüğü de arttı." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her kim 'Suriye, Irak, Karabağ, Libya, Bosna ve Kudüs'ten bize ne' diyorsa, aslında bilerek veya bilmeyerek büyük Türkiye yürüyüşüne çelme takıyordur." ifadelerini kullandı.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.