1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni askeri eğitim birliklerinden ilki Yozgat'ta kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni askeri eğitim birliklerinden ilki Yozgat'ta kurulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni askeri eğitim birliklerinden ilki Yozgat'ta kurulacak

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin yeri Yozgat olacak." dedi.

A+A-

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği  mitingde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin yerinin Yozgat olacağını söyledi.

Erdoğan, "Diyorlar ki 'Kayyum atanan yerleri geri alacağız.' Benim vatandaşım sana bunları geri almana fırsat veriyorsa, devletin bu belediyelere verdiği imkanları eğer siz Kandil'e gönderecek veya terörde kullanacak olursanız, hemen, anında, hiç beklemeden yine biz kayyumlarımızı atarız." şeklinde konuştu.

"Biz Cumhur İttifakı'nı milletimizin gözü önünde kurduk." diyen Erdoğan, "Bugüne kadar her ne yaptıysak, hepsini de milletimizin gözü önünde gerçekleştirdik. 'Zillet ittifakı' ise başından sonuna kadar bir ucu Kandil'de, bir ucu Pensilvanya'da olan bir yapı olarak inşa edilmiştir." ifadelerini kullandı.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.