1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'te Flaş Açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'te Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'te Flaş Açıklamalar

CUMHURBAŞKANI Erdoğan yeniden sahada!.. Erdoğan, TEKNOFEST'te önemli açıklamalarda bulunuyor..

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'e katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu yılki teknoloji bayramımızı önce İstanbul'da, ardından da inşallah Ankara'da yapıyoruz." dedi.

TEKNOFEST'e bu yıl 81 il ve 96 ülkeden 333 bin takım ve 1 milyon yarışmacının başvurduğunu belirten Erdoğan, "Burada yarınların uzay yolcularını, mucitlerini, pilotlarını, mühendislerini, fizikçilerini görüyorum." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde yaptıkları skandal açıklamalarla karınlarında büyüttükleri kini ve nefreti ortaya koyuyorlar. " diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Koalisyon masası arttı, önce 6'lı dediler, sonra 7'li oldu, daha sonra 9'lu oldu, ne yapsanız boş, buradan bir şey çıkmaz." dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"(Kılıçdaroğlu) Milli teknoloji projelerinin sergilendiği TEKNOFEST'e ev sahipliği yapan şu havalimanımızı Amerikalı bir şirkete vermeyi taahhüt etti. Kılıçdaroğlu ve yandaşlarının yönetiminde Gazi'nin partisi, Amerikan Muhipleri Cemiyeti'ne dönüşmüştür."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.