02 Ekim 2026
Altın 6547.3
BIST 12249.04
Dolar 49.1517
Euro 55.1774
Sterlin 64.7452
Ankara 10°C

CUMHURBAŞKANI KARARLARI R. GAZETE'DE

CUMHURBAŞKANI KARARLARI R. GAZETE'DE
CUMHURBAŞKANI KARARLARI, RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ.

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

CUMHURBAŞKANI KARARLARI

–– Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin 1267 (1999), 1988 (2011), 1989 (2011) ve 2253 (2015) Sayılı Kararlarıyla Listelenen Kişi, Kuruluş veya Organizasyonların Tasarrufunda Bulunan Malvarlığının Dondurulması Hakkındaki 30/9/2013 Tarihli ve 2013/5428 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararının Eki (1) Sayılı Listede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar (Karar Sayısı: 11821)

–– Bazı Mallara Uygulanan Özel Tüketim Vergisi Tutarlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11822)

–– İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesinin (İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1) Sınır ve Koordinatlarının Ekli Kroki ile Listede Gösterildiği Şekilde Değiştirilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11823)

–– Adıyaman-Diyarbakır Petrol ve Doğal Gaz Arama ve Üretim Projesi Kapsamında Petrol ve Doğal Gaz Arama ve Üretim Faaliyetlerini Gerçekleştirmek Amacıyla Ekli Haritada Gösterilen Ruhsat Alanlarında; Lokasyon Alanı ve Yolu, Petrol ve Doğal Gaz Boru Hattı, Enerji Nakil Hattı, Üretim Kampları, İdari Kampüs Alanları ve Depolama Tesisleri Yapımı İçin İhtiyaç Duyulan Bazı Taşınmazların Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11824)

–– Batman-Şırnak Petrol ve Doğal Gaz Arama ve Üretim Projesi Kapsamında Petrol ve Doğal Gaz Arama ve Üretim Faaliyetlerini Gerçekleştirmek Amacıyla Ekli Haritada Gösterilen Ruhsat Alanlarında; Lokasyon Alanı ve Yolu, Petrol ve Doğal Gaz Boru Hattı, Enerji Nakil Hattı, Üretim Kampları, İdari Kampüs Alanları ve Depolama Tesisleri Yapımı İçin İhtiyaç Duyulan Bazı Taşınmazların Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11825)

–– Giresun İli, Tirebolu, Şebinkarahisar ve Alucra İlçelerinde Kurulacak RMS-A Doğal Gaz Dağıtım Tesislerinin Yapımı Amacıyla, Bazı Taşınmazların Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11826)

–– Karadeniz Petrol ve Doğal Gaz Arama ve Üretim Projesi Kapsamında Petrol ve Doğal Gaz Arama ve Üretim Faaliyetlerini Gerçekleştirmek Amacıyla Ekli Haritada Gösterilen Ruhsat Alanlarında; Lokasyon Alanı ve Yolu, Petrol ve Doğal Gaz Boru Hattı, Enerji Nakil Hattı, Üretim Kampları, İdari Kampüs Alanları ve Depolama Tesisleri Yapımı İçin İhtiyaç Duyulan Bazı Taşınmazların Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11827)

–– Kars İli, Merkez İlçesi, Kaleiçi Mahallesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların, Tarihi Dokunun Korunması Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Kars İl Özel İdaresi Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11828)

–– Kars Çayı Havzası Sulaması 1. Merhale Projesi (DAP) Kapsamındaki Kars Barajı Sulaması 1. Kısım İnşaatının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11829)

–– Afyonkarahisar İlinde Bulunan Bazı Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11830)

–– Sürekli Görevle Yurt Dışında Bulunan Memurlara Ödenecek Aylıklara İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 11831)

–– 6245 Sayılı Harcırah Kanununun 46 ncı Maddesinin Birinci Fıkrasının (c) Bendi Uyarınca Yurtdışı Yer Değiştirme Giderinin Mesafeye Göre Değişen Kısmının Hesaplanmasında Esas Alınan Cetvellerin Uygulamaya Konulması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 11832)

–– Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar (Karar Sayısı: 11833)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir