15 Aralık 2025
Altın 5956.61
BIST 11462.19
Dolar 42.6992
Euro 50.1941
Sterlin 57.1792
Ankara 7°C

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı "Afet İletişim Sempozyumu" düzenleyecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı "Afet İletişim Sempozyumu" düzenleyecek
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 5-6 Şubat tarihlerinde "Afet İletişim Sempozyumu" düzenlenecek!
Ankara

Asrın Felaketi'nin 1. yılı kapsamında Ankara'da düzenlenecek sempozyuma, afet, kriz yönetimi ve iletişim alanında çok sayıda uzman, akademisyen, yazar ve gazeteci katılacak.

Açılış konuşmasını İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yapacağı sempozyumda, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile AFAD Başkanı Okay Memiş de sunum gerçekleştirecek.

Programda, Afet İletişimi Yönetimi ve Koordinasyonu, Kriz iletişiminde Dezenformasyonla Mücadele, Afet iletişiminde Ulusal ve Yerel Medyanın Fonksiyonu, Doğal Afetlerde Kamu Yararına Yayıncılık ve Medya Etiği ile Sosyal Medya ve Yurttaş Gazeteciliği konuları ele alınacak!

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir