05 Kasım 2026
Altın 6597.33
BIST 11333.27
Dolar 50.0413
Euro 56.2659
Sterlin 67.1818
Ankara 10°C

Cumhuriyet Güçbirliği Bornova’da Miting Yaptı

Cumhuriyet Güçbirliği Bornova’da Miting Yaptı
Bornova’da Cumhuriyet Güçbirliği’nin bağımsız adaylarına destek vermek üzere miting düzenlendi.

Bornova’da Cumhuriyet Güçbirliği’nin bağımsız adaylarına destek vermek üzere miting düzenlendi. Mitinge mesaj gönderen Silivri’de tutuklu Doğu Perinçek, yakında Silivri ve Hasdal’ın duvarlarını yıkacağı mesajı gönderdi.

Mitingde Doğu Perinçek’in mesajı okundu. Silivri’de tutuklu bulunan Perinçek, mesajında, arkadaşı Yaşar Müjdeci ile seçimi kazanarak Silivri ve Hasdal duvarlarını yıkacaklarını savundu. Cumhuriyet Güç Birliği milletvekili adayı Yaşar Müjdeci de yaptığı konuşmada, orduyu tahrik edici açıklamalarda bulundu.

Doğu Perinçek’in eşi Şule Perinçek de yaptığı konuşmada, oyları vatan savunmasında birleştireceklerini öne sürdü. Konuşmacıların eleştiri oklarını sadece AK Parti’ye yönlendirdikleri, MHP ve CHP’yi eleştirmedikleri dikkat çekti. Sanatçı Levent Kırca ve dağcı Nasuh Mahruki de Cumhuriyet Güç Birliği adaylarına destek veren birer konuşma yaptılar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir