1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Cüneyt Arkın’ın vefatıyla yasa boğulan sanat camiası sanatçıyı andı
Cüneyt Arkın’ın vefatıyla yasa boğulan sanat camiası sanatçıyı andı

Cüneyt Arkın’ın vefatıyla yasa boğulan sanat camiası sanatçıyı andı

Türk Sineması'nın efsanelerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında yaşamını yitirdi. Usta ismin vefatı tüm Türkiye'yi üzdü. Yaşamı boyunca yüzlerce filme rol alan Cüneyt Arkın'ın ardından ölüm haberi sanat dünyasını derinden etkiledi.

A+A-

85 yaşındaki Cüneyt Arkın'ın ölümü başta ailesi olmak üzere sanat camiasını da derinden sarstı. Acı ölüm haberini alan ünlü isimler sosyal medya hesabından ardı ardına paylaşımlar yaptı.

TÜRKAN ŞORAY

Canım Cüneyt. Bundan sonra, yokluğunu bilmek, düşünmek, öyle acı ki… Seni sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım. Sinema ve tüm sinemaseverlerde, yerin dolmayacak.

AYDAN ŞENER

Güle güle canim Cüneyt Arkın. Mekanın cennet olsun.

SÜHEYL UYGUR

Mekanın cennet olsun koca çınar.

ÇELİK ERİŞÇİ

Ben Pendik Süreyyapaşa ilkokulunda iken hafta sonları ücretsiz sinema gösterilirdi. 7 yaşındaki bir çocuk için hayal dünyası müthiştir. Kara Murat'tı O.

MUSTAFA SANDAL

Yeşilçam'ın efsanesi, bir dönemin çocuklarının kahramanı, hepimizin Cüneyt ağabeyi... Seni kaybetmek beni çok ama çok derinden üzdü. Mekânın cennet olsun güzel yürekli adam.

EMİR BENDERLİOĞLU

Dünyanın en yakışıklı, karizmatik, bilge ve esprili adamı... Senin gibi büyük bir insanla vatandaş olmak bile çok büyük bir şansken, seni bizzat tanımış, beraber çalışmış, senden ders almış, samimi duygularla sohbet etmiş olma ayrıcalığını yaşadım... Derin üzüntümü bu düşünceyle bastırmaya çalışıyorum. Gittiğine hala inanamıyorum, Nurlar içinde uyu. Hepimizin başı sağ olsun.

HÜLYA KOÇYİĞİT

Sinemanın bana kattığı değerlerden sevgili arkadaşım Cüneyt Arkın'ın vefat haberi ile derin üzüntü içindeyim. Türk sineması bir ustasını, bir çınarını daha kaybetti bugün. Sinemamıza büyük izler bırakan canım arkadaşım benim, filmlerinle yaşayacaksın kalplerimizde. Sevgili ailesinin başta olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.

FİLİZ AKIN

Sanki içime doğmuş da acı haberi duymak istemiyormuşum gibi televizyonu açmamıştım. Bu sabah Hala haberin yarattığı şok etkisiyle konuşamıyorum Telefonlarım çalıyor durmadan…Öyle üzgünüm ki !..Hani klasik bir tanımlama vardır " O bizim Malkoçoğlu'muz , Dünyayı kurtaran cengaverimizdi falan filan… En kısa haliyle o bizim "Cüneyt Arkınımız" dı Biraz kendime gelince devam ederim

MELEK BAYKAL

Bir yıldız kaydı gitti. Türk sinemasının çok önemli bir ismini #cüneytarkın ı kaybetmişiz… Yolunuz açık olsun yattığınız yer incitmesin ailesine sabırlar diliyorum.

BÜLENT SERTTAŞ

Güle güle Kara Murat, güle güle Malkoçoğlu, güle güle Dünyayı Kurtaran Adam Hepimizin Çocukluk Kahramanı Sayın Dr.Cüneyt Arkın. Mekanın Cennet Olsun.…

IŞIL YÜCESOY

Koca bir devre imza attın da gidiyorsun... Huzurla yat inşallah... Başımız sağ olsun...

EMRE AYDIN

Hoşça kal. Seni çok seviyoruz.

Yakın dostu Orhan Gencebay, Cüneyt Arkın'ı anlattı "Büyük izler bıraktı" | Video

CELİL NALÇAKAN

Cüneyt Bey bence, sinemamızın en büyük jönüydü… Daima da öyle kalacak. Ailesinin ve hepimizin başı sağ olsun. Mekânı cennet olsun.

ATA DEMİRER

Seni çok sevdik nurlar içinde yat #cüneytarkın Pandizot kumaşı koltuklardan izledik ilk kez teyyare sinemasında yıllar yıllar önce sinema gibi sen de hep var olacaksın. 

GÜL SUNAL

Ne yazacağımı bilmiyorum…

DERYA BAYKAL

Kalbimizde yerin çok kıymetli, güle güle Cüneyt Arkın…

AYŞE KÖKÇÜ

Çocukluğum gençliğim güle güle...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.