Edinilen bilgilere göre; saat 01.30 sıralarında Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Ömer Canpolat idaresindeki 14 BN 888 plakalı Kamyonet aşırı sürat nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sol bariyere çarptı. Çarpma sonrası sol kapısı ve sol arka dingili kopan araç savrularak sol tarafına yan yatıp 300 metre sürüklendi.
Kamyonet içerisinde yolcu olarak bulunan Bahadır Dirliksoy, Ayşenur Özer (25), Gökçe Çolak (25), Seval Gözütok (25) kamyonetin bariyere çarpmasıyla araç içinden dışarıya fırladı. Yola savrulan Bahadır Dirliksoy ve Ayşenur Özer ağır yaralanırken, Seval Gözütok, Gökçe Çolak ve sürücü Ömer Canpolat çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar 112 Acil servis ambulanslarıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Konuralp Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın meydana geldiği anda olay yerinde bulunan vatandaşlar, ilk anda yol ortasında yatan bir yaralının olduğunu ve bu nedenle bir ambulans istediklerini, el feneri ile kaza yerinde inceleme yaparken, diğer yaralıların araçtan fırladıktan sonra beton bariyerlerin ortasına düşmüş halde bulduklarını aktardılar. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

