27 Mayıs 2026
Altın 6645.57
BIST 13662.75
Dolar 45.8872
Euro 53.4203
Sterlin 61.4499
Ankara 9°C

DARBEYİ, AKP HÜKÜMETİNE TERCİH EDERİM!

DARBEYİ, AKP HÜKÜMETİNE TERCİH EDERİM!
İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, darbeyi böyle savunmuş: "Bir Darbeyi, AKP Hükümeti'ne tercih ederim!"

Türk Solu'nun geleceği, Ergenekon Davası ve CHP hakkında Türkiye Gazetesi'ne önemli açıklamalar yapan Ufuk Uras, Ergenekon yapılanması ve zihniyeti açısından çok önemli bir itirafta bulundu.

Ümit Kocasakal'ın henüz İstanbul Barosu Başkanı olmadan kendisine, "Ben bir darbeyi, AK Parti hükümetine tercih ederim!" dediğini ifade etti.

İşte Ufuk Uras'ın Röportajından önemli bir bölüm;

Sizce ağır cezalar çıkar mı? (Ergenekon Davası)

Tıpkı Balyoz gibi ağır ceza alacaklarından şüphem yok. Biz bunu bir televizyon programından sonra henüz baro başkanı olmadan önce Ümit Kocasakal'la da konuşmuştuk. O da hemen 'nereden biliyorsunuz?' diye sormuştu. Dedim ki 'Hayır, bunlar ağır suçlardır...' Bizim de kulağımıza geliyordu böyle bir gölge kabine çalışması, hatta Ankara'da ev kiralayanlar bile vardı. Kocasakal 'ben bir darbeyi AK Parti hükümetine tercih ederim' demişti. Böyle bir yapı bizim açımızdan çok bildiktir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir