Özel Bahçeşehir Koleji Spor salonunda yapılan ve iki gün süren müsabakaların ardından Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorilerinde erkek ve bayan takımlarına ödülleri verildi. Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmet Erdoğan ve okul müdürlerinin katıldığı ödül töreninde dereceye giren öğrenciler büyük sevinç yaşadı.
Müsabakalar sonunda yapılan puanlamaya göre 'küçük erkekler' kategorisinde birinciliği İbrahim Uyar İlköğretim Okulu C takımı, ikinciliği Emirkoop İÖO C takımı, üçüncülüğü Bahçeşehir Koleji D takımı, dördüncülüğü ise İbrahim Uyar İÖO D takımı elde etti. 'Küçük kızlar' kategorisinde ise ilk sırayı Emirkoop İÖO E, ikinciliği İrfaniye İÖO B, üçüncülüğü İrfaniye İÖO A ve son sırayı ise Hasanağa İÖO aldı.
'Yıldız kızlar' kategorisinde ise şampiyon İrfaniye İÖO A takımı olurken, ikinci Ali Durmaz İÖO A takımı, üçüncü Özel Melike Pınar Okulları C takımı ve dördüncü ise Haznedaroğlu Özkan İÖO oldu. 'Yıldız erkekler' kategorisinde ise ilk sırayı İbrahim Uyar İÖO A takımı, ikinciliği Haznedaroğlu Özkan İÖO C takımı, üçüncülüğü Özel Bahçeşehir Koleji E takım, dördüncülüğü ise Ali Durmaz İÖO D takımı aldı.
'Genç Erkekler' kategorisinde ise birinciliği Nilüfer Anadolu İmam Hatip Lisesi B takımı, ikinciliği Bahçeşehir Koleji B takımı, üçüncülüğü Bahçeşehir Koleji A takımı, dördüncülüğü ise Özel Melike Pınar Okulları E takımı elde etti.
'Genç Bayanlar' kategorisinde de ilk sırayı Özel Bahçeşehir Koleji D takımı, ikinciliği Hüseyin Özdilek Lisesi, üçüncülüğü ise Feriha Uyar Kız Meslek Lisesi C takımı ve son sırayı ise Özel Bahçeşehir Koleji E takımı aldı.

