Ünlü popçu Demet Akalın, evlilik sonrası ilk sahnesini Günay Restaurant'ta aldı. Çiçeği burnunda gelin Demet Akalın, düğüne gelmeyen bazı arkadaşlarına da sitem etmekten geri kalmadı.Geçtiğimiz hafta görkemli bir düğünle Önder Bekensir'le evlenen Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant'ta sahne aldı.
Hem balayı hem klip çekimi
Evliliğin tadını çıkaramadan yoğun iş temposuna devam eden başarılı popçu sahne kostümüne düğününden kalma tacını da ekledi. Düğünün ardından bir hafta geçmesine rağmen balayına çıkamayan popçu, “Balayı diye bir şey yok. Mart'ta balayı diye Miami'ye gidelim dedik ama Önder kendi bağlantılarını kurdu, bir de son albümümden bir klip çekeceğim orada. On gün kalacağız ama pek balayı gibi de olmayacak” diye konuştu.
“Önder çocuk için daha çok bekleyecek”
Geçtiğimiz günlerde Önder Bekensir'in verdiği bir röportajında söylediği “Hemen çocuk yapacağız” sözlerini de değerlendiren Demet Akalın, “Bu gidişle onu da yapamayacağız. Allah kısmet ederse. Şu an çok güzel reklam kampanyaları geliyor. İki büyük isimden birini seçeceğim ondan sonra yola devam. Önder biraz daha bekleyecek” dedi.
“Dansözlük yaptılar”
Düğününün beklediğinden daha güzel geçtiğini ve çok mutlu olduğunu belirten Demet Akalın düğününe gelmeyen arkadaşlarına karşı ise biraz sitemkardı. Kimseyle problemi olmadığını dile getiren başarılı popçu “Ben insanlara 15-20 gün öncesinden davetiye gönderdim. Ama beni şaşırtan bir iki isim oldu. Bana dansözlük yaptılar” diye konuşarak, nikahta şahitlik yapma sözü veren ancak son anda gelmeyen Sibel Can'a gönderme yaptı.
Erkutcan KALAYCI