Demre İlçe Emniyet Müdürü Kemal İlhan, İlçe Emniyet Amirliği'nin 11 Kasım 2009 tarihli ve 2009/15622 Bakanlar Kurulu kararı ve Antalya Valiliği'nin 23 Aralık 2009 tarihli onayı ile Emniyet Müdürlüğü'ne dönüştürüldüğünü söyledi. İlhan, "1 Ocak 2010 tarihi itibariyle Demre Emniyetimiz müdürlük olarak faaliyete geçmiştir." dedi.
Demre İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, inşaatı devam eden Hükümet Konağı içerisine taşınacağını ifade eden İlhan, Noel Baba Müzesi yanında bulunan Bayraktaroğlu Otoparkı içerisine de polis merkezi yapılacağını ve inşaatına önümüzdeki aylarda başlanacağını ifade etti. Personel ve araç eksikleri konusunda gerekli yazışmaların yapıldığını ifade eden İlhan, gezici Polis Merkezi kurulacağını da açıkladı.
Amaçlarının vatandaşlara daha iyi hizmet vermek olduğunu vurgulayan İlhan, "Vatandaşlarımıza 'bu gün git, yarın gel' anlayışını değiştirerek daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz." diye konuştu.
Öte yandan Bakanlar Kurulu'nun ilgili kararıyla Antalya'nın Elmalı ilçesi de Emniyet Müdürlüğü'ne kavuştu.
(CİHAN)
