Bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a gelen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Eyüp Belediyesi'ni ziyaret etti.
Şehir dışında olan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun yerine vekalet eden Başkan Yardımcısı Sedat Şahin’le görüşen Başkan Osman Zolan, İslam aleminin en mukaddes mekanlarından Eyüp Sultan’la, turizm cenneti Denizli arasında bir kültür köprüsü kurulması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Ülkemizin cennet mekanları, tarihi, kültürel hazineleriyle eşi benzeri olmayan güzelliklere sahip. Bu güzellikler hem Denizli'de hem de Eyüp'te fazlasıyla mevcut. Bu iki değer arasında mutlaka kültür köprüleri kurmalıyız. Sadece meslektaşım değil, aynı zamanda dostum da olan İsmail Kavuncu Bey'le bu konuları sık sık müzakere ediyoruz. Kendisi Eyüp'te çok önemli işlere imza atıyor ve onun başarıları ile bizler de gurur duyuyoruz. Kendisi de Denizli'yi sık sık ziyaret ediyor. Hep birlikte ülkemiz adına faydalı birçok başarılı çalışmaya imza atacağımıza inanıyorum.”
Başkan Vekili Sedat Şahin de ziyaretinden dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Eyüp Belediyesi ziyaretine, kızı Esra Zolan ile danışmanı Mehmet Çağrı Sebzeci de katıldı. CİHAN