07 Ocak 2026
Altın 6121.517
BIST 12088.69
Dolar 43.0386
Euro 50.336
Sterlin 57.8173
Ankara 3°C

Dereceye Giren Öğrenci Ve Vatandaşlara Peynirli Ekmek İkram Edildi

Dereceye Giren Öğrenci Ve Vatandaşlara Peynirli Ekmek İkram Edildi
Fırat Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Kolları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen spor şenlikleri sona erdi.

Fırat Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Kolları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen spor şenlikleri sona erdi. Spor karşılaşmalarında dereceye girenler için Fırat Kültür Park’ta ödül töreni düzenlendi. Törende öğrenciler ve davetlilere peynirli ekmek ikram edildi.

        Törene, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Alli, Genel Sekreter Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, Fırat Üniversitesi yöneticileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, üniversitede yapılan sportif, kültürel ve kulüp etkinliklerine imkânlar doğrultusunda destek verdiklerini, bu tür etkinliklerin üniversitelerde yapılması gereken etkinlikler olduğunu söyledi. Müsabakalara katılan bütün öğrencilere, onları çalıştıran antrenörlerine ve destek olan herkese çok teşekkür ettiğini ifade eden Prof. Dr. Demirdağ, sporun her açıdan önemli olduğunu vurguladı.

        Konuşmaların ardından, dereceye giren takımlara, kupaları ve teşekkür belgeleri verildi. CİHAN

Dereceye giren öğrenci ve vatandaşlara peynirli ekmek ikram edildi

Dereceye giren öğrenci ve vatandaşlara peynirli ekmek ikram edildi

Dereceye giren öğrenci ve vatandaşlara peynirli ekmek ikram edildi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir