17 Aralık 2025
Altın 5946.337
BIST 11286.81
Dolar 42.7202
Euro 50.2395
Sterlin 57.262
Ankara 6°C

Dereceye Giren Okullar Ödüllendirildi

Dereceye Giren Okullar Ödüllendirildi
Ünye Ticaret Borsası, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, sosyal sorumluluk kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Ünye Ticaret Borsası, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, sosyal sorumluluk kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. TOKİ Ömer Çam Ortaokulu birinci olurken, Puset Polvan Ortaokulu ikinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu üçüncü oldu.

Ticaret Borsası’nın salonunda gerçekleşen programda konuşan eski Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür, yarışmayı düzenlemedeki amacın; Ünye’nin kültürel yaşamına destek olmanın yanı sıra öğrencilerin gelişim çağında yarışma heyecanını yaşaması, kaybedenlerin de kaybetmeyi kabul etmesi olduğunu ifade etti. Gür, "Dolayısıyla amaç duygularınız, kişiliğinizin gelişmesine katkıda bulunmaktır. Bunun yanı sıra okullarımıza maddi anlamda destek olmaktı. Düzenlenen bu bilgi yarışmasında sizler dereceye girerek hepimizi onurlandırdınız. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Osman Atik ise “Türkiye’nin geleceğini temsil eden arkadaşlarla bir arada olmaktan çok haz alıyorum. Bu oluşumu sağlayan Genel Sekreterimiz Mehmet Gür Bey’e çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Dereceye giren okullar ödüllendirildi

Dereceye giren okullar ödüllendirildi

Dereceye giren okullar ödüllendirildi

Dereceye giren okullar ödüllendirildi

Dereceye giren okullar ödüllendirildi

Dereceye giren okullar ödüllendirildi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir