Altın 5560.399
BIST 10789.03
Dolar 42.231
Euro 48.7657
Sterlin 55.601
Ankara 18°C

Dereköy Sınır Kapısı modernize edilecek!

Dereköy Sınır Kapısı modernize edilecek!
Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Dereköy Sınır Kapısının en kısa sürede modernize edileceğini söyledi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Dereköy Sınır Kapısı'nın en kısa sürede modernize edileceğini belirterek, "Proje çalışmalarının yüzde 90'ı tamamlandı." dedi.

Vali Bilgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınır kapısının modernize işlemleri için başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

Konuyla ilgili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile de görüşmeler içerisinde olduklarını anlatan Bilgin, projeyi önemsediklerini dile getirdi.

Kentin gelişimi ve ekonomisi açısından sınır kapısının önemli olduğunu vurgulayan Bilgin, "Dereköy Sınır Kapısı inşallah en kısa sürede modernize edilecek. Proje çalışmalarının yüzde 90'ı tamamlandı. En kısa sürede de inşaat çalışmalarına başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bilgin, Demirköy ilçesine bağlı Beğendik köyündeki sınır kapısıyla ilgili de ilerleyen günlerde bir çalışma yapılabileceğini kaydetti.

Şu an için Beğendik Sınır Kapısı'nın açılması konusunda bir çalışma bulunmadığını aktaran Bilgin, yetkililerle bu konuyu da görüşeceklerini sözlerine ekledi.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir