22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9625
Euro 56.0616
Sterlin 65.441
Ankara 17°C

Dermander Huzurevinde İftar Verdi

Dermander Huzurevinde İftar Verdi
Derman Sağlık ve Eğitim Derneği (DERMANDER), Bursa Başbakanlık Huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu. DERMANDER üyelerinin katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğinde huzurevi sakinleri mutluluklarını dile getirdi. DERMANDER Baş

DERMANDER Başkanı Dr. Celal Girgin, bir dönem aktif bir hayat içerisinde olan huzurevi sakinlerinin şimdilerde unutulmuş olmanın ve yalnızlığın üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi. İftar vesilesiyle hatırlanmış olmanın mutluluğunu yaşayan yaşlılarla birlikte olmanın kendilerini de mutlu ettiğini belirten Girgin, yaşlıların dualarını aldıklarını kaydetti. Herkesi kucaklamayı amaçladıklarını ifade eden Girgin, bu amaç doğrultusunda huzurevi sakinlerine iftar yemeği verdiklerini, bu tür etkinliklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Huzurevi sakinleri de DERMANDER'in kendilerini hatırlamasından mutluluk duyduklarını belirterek, gösterilen ilgi nedeniyle üyelere teşekkür ettiler. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir