1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Destici: Marjinal Gruplar Milleti İstismar Ediyor
Destici: Marjinal Gruplar Milleti İstismar Ediyor

Destici: Marjinal Gruplar Milleti İstismar Ediyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ABD, İran, Suriye, Rusya ve bazı Avrupa ülkelerinin Taksim Gezi Parkı olaylarına maddi ve manevi müdahil olduklarını söyledi.

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ABD, İran, Suriye, Rusya ve bazı Avrupa ülkelerinin Taksim Gezi Parkı olaylarına maddi ve manevi müdahil olduklarını söyledi.

Şair Abdurrahim Karakoç’un vefat yıl dönümü münasebetiyle Ankara Bağlum'da bulunan kabrini ziyaret eden Mustafa Destici, gazetecilerin sorularını cevapladı.
Destici, protesto ve eylemin şiddete bulaşmadığı sürece herkesin en doğal hakkı olduğunu vurgulayarak, bazı marjinal grupların demokratik hak talep eden milleti istismar ederek, onların önüne geçtiklerini ve bütün organizasyonları ele aldıklarını dile getirdi.

KURTARILMIŞ BÖLGELER OLUŞTURULDU!

Birçok şehirde marjinal grupların belli bölgeleri eylem alanı, kurtarılmış bölge ilan ettiğine dikkat çeken Destici, bu yolla hükümete taleplerinin yerine getirilmesi için baskı oluşturduklarını ifade etti. Karşılıklı talepler olduğunu belirten Destici, bu sorunu hukukun çözmesi gerektiğini, aksi takdirde halkın karşı karşıya gelebileceğini söyledi.

DARBEYE ZEMİN HAZIRLAMA ÇABASI

Darbelerin bir süreç olduğuna değinen Destici şöyle konuştu: ‘’Elbette bugünden yarına bir darbe olacak demiyorum, ama bu bir süreçtir ve bugün sokaklar bunun olgunlaşmasının alt zeminini hazırlamaktadır. Bazı kesimler bunu organize etmiştir. Bunlar tamamen tesadüfen bir araya gelmiş gruplar değildir. Bunların her biri hücre evlerinde organize edilerek sokaklara çıkarılmaktadır. Polise taş atacaklar, eylemleri provoke edecekler, slogan atacaklar bellidir. Herkesin görevi önceden belirlenmiştir.’’

SANDIKLA GELEN SANDIKLA GİTMELİ!..

Hiç kimsenin seçimle gelen bir hükümeti farklı yollarla değiştiremeyeceğini söyleyen Destici, "28 Şubat’ta milletine namlusunu döndürmüş tanka nasıl selam durmadıysak, bugün de demokrasiye sırtını çevirmiş kişilerle asla bir araya gelmeyiz.’’ ifadesini kullandı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.