1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Devamsızlık Yapmayan Öğrenciler Ödüllendirildi
Devamsızlık Yapmayan Öğrenciler Ödüllendirildi

Devamsızlık Yapmayan Öğrenciler Ödüllendirildi

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde eğitim-öğretim gördükleri okullarda en az devamsızlık yapan öğrenciler, Vakfıkebir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.

A+A-

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde eğitim-öğretim gördükleri okullarda en az devamsızlık yapan öğrenciler, Vakfıkebir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Işık, toplam 17 okuldaki devamsızlığı en aza indirmek için bazı planlamalar yaptıklarını kaydederek, "Bunlardan biri de bazı performans aralıklarında öğrencileri özendirmek ve ödüllendirmekti. Bu manada okullarımızda devamı sağlamak ve özendirmek için her okuldan en az devamsızlık yapan bir öğrenciyi ödüllendirdik." dedi.

"BAŞARI, İSTİKRARLA BERABER GELİR"

İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ise öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Sizleri Kaymakamlığımızda ağırlamaktan onur duyuyorum. Okullarımızda yapılan çalışmaların en iyi şekilde devam ettiğini görmekten mutluyum. Bütün idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin de katılımlarıyla kurulan komisyonlar vasıtasıyla ortaya konulan projeler kapsamında geçmiş senelerden çok daha farklı projeler üretildi. Sizlerin daha farklı düşünmeye ve yorumlamaya, çevrenizle daha alakadar olmaya, daha fazla okumaya, daha fazla okuduğunuzu anlamaya; bireysel değişimleriniz açısından sizleri yönlendirici projelerdi bunlar. Bu projelerden birisi de devamsızlıkla ilgili projeydi. Konuya sadece devamsızlık olarak bakmamak lazım. Hayatta başarı istikrarla beraber gelir. Devamlılık da bu istikrarın göstergelerinden bir tanesidir. Dolayısıyla bu çalışmanın bir çıktısı olarak şunun altını vurgulamak istiyorum. Yola çıktığınız zaman durmamanız lazım. Geriye dönmemeniz lazım. Devamlılık hayatınızın her alanında uygulamaya çalışmanız gereken önemli bir yaşam tarzı olmalıdır. Bu anlamda istikrarlı tüm öğrenci arkadaşlarımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Daha sonra ödül almaya hak kazanan öğrencilerden Fevziye Ortaokulu 5/A sınıfından Zeynep Kılıç, Hamzalı Ortaokulu 7/A sınıfından Sedanur Erkan, Büyükliman Ortaokulu 5/B sınıfından Yasemin Bay, Kemaliye İlkokulu 2/C sınıfından Didem Ezgi Muradoğlu, Ballı Ortaokulu 8/A sınıfından Canan Çavuşoğlu, İmam- Hatip Ortaokulu 5 /A sınıfından Seyid Kazım Topal, İmam- Hatip Lisesi 9/A sınıfından Merve Günaydın, Vakfıkebir Lisesi 9/B sınıfından Kübra Bekçi, Ömer Nakkaş SML 9/A sınıfından Selda Aktaş, Vakfıkebir Anadolu Lisesi 9/B sınıfından Şaban Coşkun, Cumhuriyet Ortaokulu 7/B sınıfından Belgin Genç, Yalıköy Ortaokulu 8/A sınıfından Emrecan Furuncu, Çavuşlu Ortaokulu 5/A sınıfından Özge Bilgin, Deregözü Ortaokulu 6/A sınıfından Tuğba Kaba, Osman Tan Ortaokulu 7/B sınıfından Dilara Erdoğan, Atatürk Ortaokulu 6/D sınıfından Kevser Bank ve Vakfıkebir İMKB METEM Lisesi 10/B sınıfından Pınar Kaya ödüllerini aldı. Ödül törenine öğrencilerin yanı sıra okul müdürleri de katıldı.

CİHAN

Devamsızlık yapmayan öğrenciler ödüllendirildi

Devamsızlık yapmayan öğrenciler ödüllendirildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.