1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Devlet Hastanesindeki Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı
Devlet Hastanesindeki Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Devlet Hastanesindeki Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye itfaiye müdürlüğü ve devlet hastanesi yönetimi yangın tatbikatı düzenledi.

A+A-

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye itfaiye müdürlüğü ve devlet hastanesi yönetimi yangın tatbikatı düzenledi. Gerçeği aratmayan tatbikatta hastalar ve sağlık çalışanları yangından kurtulabilmek için camdan hava yatağına atladı.

Ereğli Devlet Hastanesi'nde ilk kez yangın tatbikatı düzenlendi. Düzenlenen tatbikatta ilk olarak yangın alarmı verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri zaman geçirmeden yangında dumandan etkilenen hastaları ve yakınlarını sedye ile olay yerinden uzaklaştırdı. Daha sonra binada mahsur kalan hastane çalışanları ile hastalar ve yakınları da hastane bahçesine kurulan hava yastığına atlayarak kurtuldu. Çatı katında mahsur kalanlar ise hazırlanan ipe bağlanan sedyelerle çatıdan indirildi. İtfaiye erlerinin binadan iple inişinin ardından hastane güvenlik görevlilerinin yangın söndürme çalışması ile tatbikat sona erdi.

Tatbikatla ilgili olarak konuşan Ereğli Devlet Hastanesi yöneticisi Operatör Doktor Muharrem Erdem, tatbikatta emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Erdem konuşmasında "Hastane tarihinde ilk kez gerçekleştirmiş olduğumuz yangın tatbikatı başarıyla sona erdi. Burada emeği geçen ve eğitim veren başta Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevlilerine, Müdür Muhammet Ali Ateş ve Sivil Savunma Uzman Vekilimiz Mehmet Güneş'e teşekkür ediyorum. Bundan sonra rutin ve periyodik bir şekilde tatbikatlara devam edeceğiz." dedi.

Tatbikata Sivil Savunma Müdürlüğü, Ereğli İtfaiye Müdürlüğü, hastane çalışanları ve hasta yakınları katıldı. CİHAN

Devlet hastanesindeki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Devlet hastanesindeki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Devlet hastanesindeki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Devlet hastanesindeki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.