04 Ağustos 2026
Altın 6203.67
BIST 13410.54
Dolar 47.5468
Euro 54.7506
Sterlin 63.5338
Ankara 18°C

Dhkp/c Sanığı Sevimli’nin Duruşması 19 Kasım’a Ertelendi

Dhkp/c Sanığı Sevimli’nin Duruşması 19 Kasım’a Ertelendi
Fransa'dan geldiği Eskişehir'de DHKP-C operasyonunda tutuklanıp 3 ay sonra tahliye edilen Sevil Sevimli'nin duruşması 19 Kasım'a ertelendi.

Fransa'dan geldiği Eskişehir'de DHKP-C operasyonunda tutuklanıp 3 ay sonra tahliye edilen Sevil Sevimli'nin, Bursa Bölge 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşması 19 Kasım'a ertelendi.

Sevil Sevimli 5 arkadaşıyla birlikte hakim karşısına çıktı. 'Silahlı terör örgütü yöneticisi olma, silahlı terör örgütünün sözde bayrağını gösteride taşıma suretiyle terör örgütü propagandası yapmak'la suçlanan Sevimli, suçlamaları kabul etmedi.
Mahkeme heyeti, Kezban Yıldırım ile Mustafa Erdal Harman dışındaki diğer sanıkların Eskişehir dışına çıkmaması için uygulanan adli kontrol kararını kaldırdı. Sanıkların yurt dışına çıkma yasağı ise devam ettirildi.

Duruşma, delillerin toplanması için 19 Kasım'a ertelendi.
Bu arada Sevil Sevimli’nin annesi Sevim Sevimli, duruşma salonunda gözyaşlarını tutamadı. CİHAN

DHKP/C sanığı Sevimli’nin duruşması 19 Kasım’a ertelendi

DHKP/C sanığı Sevimli’nin duruşması 19 Kasım’a ertelendi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir