1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Didim Gonca Koleji Akıl Oyunları Şenliği Düzenledi
Didim Gonca Koleji Akıl Oyunları Şenliği Düzenledi

Didim Gonca Koleji Akıl Oyunları Şenliği Düzenledi

Aydın'ın Didim ilçesindeki Özel Gonca Koleji, Akıl Oyunları Şenliği düzenledi. Belediye Düğün Salonu'ndaki şenliğe Kaymakam Ersin Emiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, şube müdürleri ve okul müdürleri katıl.

A+A-

Aydın'ın Didim ilçesindeki Özel Gonca Koleji, Akıl Oyunları Şenliği düzenledi. Belediye Düğün Salonu'ndaki şenliğe Kaymakam Ersin Emiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Özel Gonca Koleji Müdürü Buhari Kaçar, “Akıl Oyunları Şenliği, çağın gerektirdiği insanı yetiştirmeyi hedef alan okulumuzun geleceğin eğitim modeli olarak kabul edilen akıl oyunlarıyla bilginin değil, bilgiyi alan zihnin geliştirilmesi projesidir. Sadece öğrenen değil düşünen, yorumlayan ve üreten, her şeyi kabul eden değil, sorgulayan, çağın ilerisinde bir eğitim modeli olan akıl oyunlarını, PAL Eğitici Oyuncak ile Didim’e tanıtmıştır.” dedi.

Zambak Yayın Grubu Bölge Müşteri Temsilcisi Engin Topak ise çocukların akıl oyunlarıyla kendi planlarını yapma ve uygulama imkanı bulacağını, böylece hem eğitim hem kariyer hayatında başarılı olacaklarını söyledi. Topak, "Akıl oyunlarıyla çocuk kendi planını kuruyor, hattâ kendini keşfediyor. Karakteri burada ortaya çıkıyor, çünkü yönetici olan, karar veren ve yönlendiren kendisi. Sakin bir ortamda sabırla hamleleri beklemesi, dilediği bir davranışı yapması onun karakterini oluşturuyor. Bilhassa grup oyunları ayrı bir önem taşımaktadır. Bunu ne televizyon ne de bilgisayarda yapması mümkündür.” şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.