02 Ekim 2026
Altın 6553.07
BIST 12270.18
Dolar 49.1271
Euro 55.3241
Sterlin 65.0888
Ankara 14°C

Dışişleri Bakanlığı Fransa'daki saldırıyı kınadı

Dışişleri Bakanlığı Fransa'daki saldırıyı kınadı
Dışişleri Bakanlığı'nca Paris'te düzenlenen terör saldırısı kınanarak, Fransa'ya her türlü desteğin verilmeye devam edileceği vurgulandı.

Bakanlık tarafından Paris'teki Champs-Elysées Caddesi'nde bekleyen bir polis aracına dün düzenlenen ve 1 polis memurunun ölümüyle sonuçlanan terör saldırısına ilişkin yapılan yazılı açıklama, şöyle:

"Paris'te Champs-Elysées Caddesinde bekleyen bir polis aracına düzenlenen ve bir polis memurunun ölümü ve ikisinin de yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısını kınıyoruz. Bu zor günde dayanışma içinde olduğumuz dost Fransız milletine ve Fransız polis teşkilatına başsağlığı diliyoruz. Yakınını kaybedenlere sabır, yaralılara da acil şifalar temenni ediyoruz. Benzer saldırılara birçok defa maruz kalmış olan Türkiye ve Türk halkı, Fransız halkının acısını anlamakta ve paylaşmaktadır. Ülkemiz, bugüne kadar olduğu gibi terörle mücadelede Fransa'ya her türlü desteği vermeye devam edecektir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir