1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Diyanet-Sen üyeleri Diyanet'e sahip çıktı!
Diyanet-Sen üyeleri Diyanete sahip çıktı!

Diyanet-Sen üyeleri Diyanet'e sahip çıktı!

İzmit'te, Diyanet-Sen Kocaeli Şubesi üyeleri, Kocaeli Müftülüğü önünde toplanarak Diyanet İşleri Başkanlığı'na destek verdi.

A+A-

Diyanet-Sen Kocaeli Şubesi yöneticileri ve üyeleri Kocaeli Müftülüğü'nün önünde topland. Yaklaşık 30 kişi, 'Türkiye Diyanetsiz olmaz', 'Diyanetine sahip çık' dövizleri ile Diyanet İşleri Başkanlığı'na destek oldu. Diyanet-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Selami Tarcan yaptığı açıklamada, şöyle dedi:
"Ümmet coğrafyasına hizmet eden, mazlum, çaresizlerin imdadına yetişen, iman ve hakikat ölçülerini her alanda ve herkese hatırlatmaya çalışan Diyanet İşleri Başkanlığımıza yapılan acımasız saldırılara karşı olduğumuzu tek dil ve söylemle dünyaya duyurmak için bir aradayız. Diyanet'e dair saldırı dilini kullananları, iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olarak niteliyoruz. Sapkın, çarpık, yorum ve değerlendirmeler, topluma Diyanet İşleri Başkanlığı'nın görüşü olarak takdim edilemez. Diyanet bu ümmet coğrafyası için tek umuttur. Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.