15 Ağustos 2026
Altın 6736.38
BIST 14172.26
Dolar 47.8424
Euro 55.38
Sterlin 64.5108
Ankara 15°C

Diyanetten, Hz. Muhammed'e hakarete suç duyurusu

Diyanetten, Hz. Muhammed'e hakarete suç duyurusu
FLAŞ / Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ta Hz. Muhammed'e hakaret ettiği öne sürülen öğretim üyesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hz. Muhammed'e hakaret ettiği öne sürülen öğretim üyesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Erbaş, sosyal medya hesabından, "Bir öğretim üyesi alemlere rahmet peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s)'e, bir gazeteci ise ümmetin en şereflileri Kur'an hafızlarına hakaret etmiş. Çok yazık. Keşke anlamaya çalışsaydılar, severlerdi. Yapılan hakaretler için başkanlık olarak suç duyurusunda bulunuyoruz." açıklamasını yaptı.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir