29 Ekim 2026
Altın 6429.46
BIST 11165.44
Dolar 49.8282
Euro 55.7704
Sterlin 66.7696
Ankara 11°C

Diyarbakırlı Sporculardan Büyük Başarı

Diyarbakırlı Sporculardan Büyük Başarı
Antalya'da yapılan Muay Thai Türkiye Şampiyonası'na Diyarbakır’dan katılan iki sporcu, aldıkları birinciliklerle Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Antalya'da yapılan Muay Thai Türkiye Şampiyonası'na Diyarbakır’dan katılan iki sporcu, aldıkları birinciliklerle Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Abdullatif Umut, Türkiye şampiyonu olarak Diyarbakır’a dönen sporcuları ağırladı. Umut, Alanya’da yapılan Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda Yıldız Erkeklerde 33 kiloda M. Yakup Atlı ile 67 kiloda Zahit Baran Daş’ın birinci olduklarını söyledi. Sporcuların başarısının kendilerini gururlandığını anlatan Umut, sporcuların Diyarbakır’ı en güzel şekilde temsil ettiğini kaydetti. İstanbul’da yapılacak dünya şampiyonasında da öğrencilerin başarılı olacağına inandığını kaydeden Umut, öğrencileri tebrik etti.

CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir