09 Kasım 2026
Altın 6555.38
BIST 11482.6
Dolar 50.1423
Euro 55.9075
Sterlin 66.7699
Ankara 0°C

Diyarbakırlıların 2 Yıllık Kar Hasreti Sona Erdi

Diyarbakırlıların 2 Yıllık Kar Hasreti Sona Erdi
Diyarbakır'a uzun bir aradan sonra kar yağdı. Akşam saatlerinde başlayan yağış, şehri gelinlik gibi süsledi. Güne beyaz örtüyle uyanan çocuklar, 2 yıllık hasreti kartopu oynayarak giderdi.Yağış, bekleneni

Yağış, beklenenin aksine hayatı ve trafiği olumsuz etkilemedi. Büyükşehir Belediyesi'nin temizlik işçileri, olası kazaların önüne geçmek için yaya kaldırımlarındaki karı temizledi.

Kar yağması en çok çocukları sevindirdi. Çocuklar, 2 yıllık hasretlerini parklarda kartopu oynayarak giderdi. Büyüklerin de kar karşısındaki tepkisi küçüklerinden farklı olmadı.

YAĞIŞLAR SÜRECEK

Diyarbakır Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, havaların parçalı çok bulutlu, gece saatlerinde ise yağışlı geçeceğini açıkladı. Yağışların yağmur, yükseklerde karla karışık yağmur şeklinde olacağını duyuran yetkililer, buzlanma ve don olayına karşı vatandaşları uyardı.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir