17 Aralık 2025
Altın 5931.24
BIST 11262.55
Dolar 42.7154
Euro 50.0945
Sterlin 56.9806
Ankara 7°C

Doğu Ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası Tatvan’da Yapıldı

Doğu Ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası Tatvan’da Yapıldı
Bitlis’in Tatvan ilçe kaymakamlığı tarafından “1. Üç Band Doğu ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası” düzenledi.

Bitlis’in Tatvan ilçe kaymakamlığı tarafından “1. Üç Band Doğu ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası” düzenledi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki 19 ilden 90 sporcunun katılımıyla, Tatvan’daki özel Platin Bilardo Salonu’nda düzenlenen turnuva eleme usulüyle yapıldı.

Toplam 3 gün süren turnuva sonunda ise, birinci, ikinci ve üçüncüyü belirlemek için 3’lü final maçı yapıldı. Final maçları sonrası Ağrı katılımlı Sabır Çelik birinci, Kahramanmaraş katılımlı Şemsettin Azimli ikinci, Muş katılımlı Erol Koçlardan üçüncü oldu.

Dereceye giren sporcuların, ödülleri ve kupaları Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ile Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Engin Öztürk tarafından verildi.

Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Erkan, kısa bir konuşma yaparak, “Bu tür organizasyonlara her zaman destek vermekten yanayız. Bilardo sporu çok güzel ve faydalı bir etkinliktir." diyerek, şunları söyledi:

"Bilardo, geçmiş yıllarda bölgede her ne kadar boşluğa düşmüşse de biz bu sporu yeniden aktif olacak ve ilgi duyulacak bir duruma getirmeye çalışacağız. Burada düzenlenen bu etkinlik Tatvan’a çok şey kazandırdı. Biz bu etkinliği daha da genişleterek daimi olmasını sağlaya çalışacağız. Bunun için öncelikle güzel bir zemin oluşturmamız gerekiyor. Ayrıca, bu etkinliği organize eden Platin Bilardo Salonu işletmecisi İbrahim Güzeluçar’a teşekkür ederiz.”
CİHAN

Doğu ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası Tatvan’da yapıldı

Doğu ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası Tatvan’da yapıldı

Doğu ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası Tatvan’da yapıldı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir