06 Kasım 2026
Altın 6521.02
BIST 11240.27
Dolar 50.1539
Euro 56.1028
Sterlin 66.9096
Ankara 8°C

Dolu Yağışı Kayseri'yi Beyaza Bürüdü

Dolu Yağışı Kayseri'yi Beyaza Bürüdü
Kayseri'de etkili olan sağanak yağmur şehrin bir bölümüne dolu olarak düştü. Dolu yağışının uzun süre devam etmesi ise kar görüntülerini andırdı.

Kayseri'de etkili olan sağanak yağmur şehrin bir bölümüne dolu olarak düştü. Dolu yağışının uzun süre devam etmesi ise kar görüntülerini andırdı. 4 santimetre kalınlığa ulaşan dolu nedeniyle vatandaşlar işyerlerinin önünü temizlemek zorunda kaldı.

Kayseri'yi etkisi altına alan yağışlı hava hayatı olumsuz etkilerken, bazı bölgelerde yağan dolu adeta kenti beyaza bürüdü. 5 dakikada caddeleri beyaz örtüyle kapatan doludan kurtulmaya çalışan vatandaşlar, kapalı mekanlara kaçtı. Matbaacılar Sitesi'nin caddelerinde bulunan araçların üzeri de bembeyaz oldu. İşyerleri sahipleri dükkanlarının önünü doludan temizlemeye çalıştı. Esnaf, adeta kar temizler gibi kürek kürek doluyu yollara attı. Yağışlı havanın yarın da devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir