05 Eylül 2026
Altın 6898.09
BIST 14012.42
Dolar 48.3814
Euro 56.1226
Sterlin 65.0538
Ankara 25°C

Drogba'dan iyi haber

Drogba'dan iyi haber
Sakatlıkları düzelen Chedjou ve Drogba takımla çalıştı..

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü..

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'nde kamp yapan sarı-kırmızılılar, hazırlıklarına kampta bulundukları otelin sahasındaki çalışmayla devam etti.

Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana pas çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra iki gruba ayrıldı. Bir grup yan sahada kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirirken, diğer grup ise Mancini yönetiminde savunma setleri ve hızlı atağa çıkış uygulamaları üzerinde durdu. Kondisyon çalışan grup, daha sonra diğer grubun yaptığı çalışmayı gerçekleştirdi.

Bel ağrısı düzelen Aurelien Chedjou ile özel program dahilinde takımdan ayrı çalışan Didier Drogba da antrenmanda yer aldı. Futbolcuların antrenmanda istekli ve neşeli oldukları görüldü.

Galatasaray, THY Antalya Cup finalinde bu akşam 18.30'da Celtic ile karşılaşacak!..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir