14 Aralık 2025
Altın 5897.703
BIST 11311.31
Dolar 42.6861
Euro 50.1507
Sterlin 57.0609
Ankara 2°C

"Duaya davet ediyorum"

"Duaya davet ediyorum"
Başbakan Erdoğan, Pakistan ziyareti sonrası Ankara'da coşkuyla karşılandı!..

Vatandaşlara "Bedduaya lanet, duaya davet diyorum" şeklinde hitap eden Erdoğan, "Bu tuzaklara düşmeyeceğiz, sabırlı olacağız" diye konuştu. 

Kalabalığı selamlamasının ardından konuşmasına 17 Aralık operasyonları ile başlayan Başbakan Erdoğan, "Bilesiniz ki bunun perde arkası milli iradeyedir, milletedir. Burada bir tercih var. Nedir o? Ya millet ya zillet. İnanıyorum ki millet diyenler kazanacak. Zillete tabi olanlar yine kaybedecek. Bundan hiç endişeniz olmasın." dedi.

Yolsuzluk iddialarına değinen Erdoğan, "Açık ve net söylüyorum. Milletin, tüyü bitmemiş yetimin eğer hakkını milletin kasasından kesesinden alan varsa bunun hesabını biz de sorarız hukuk da sorar. Bunun hesabını değerli kardeşlerim ana muhalefet genel müdürü soramaz. Önce o genel müdürlük yaptığı dönemlerin hesabını versin. Rahşan affı ile dışarıda gezenler bunun hesabını soramaz." ifadelerini kullandı.

Başbakan'ın konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu da vardı. Erdoğan konuşmasını, "Onlar tuzak kurmaya devam etsin. Halkın ve Hakk'ın tuzağından daha güçlü tuzak yoktur. Sabırlı olacağız biz bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Çalışmaya, daha çok kenetlenmeye gayret edeceğiz. Sizden ricam var. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." sözleriyle sonlandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir