27 Nisan 2026
Altın 6810.43
BIST 12433.5
Dolar 45.0262
Euro 52.9217
Sterlin 60.665
Ankara 19°C

Dünya Kupası'nda 6. gün maçları oynandı

Dünya Kupası'nda 6. gün maçları oynandı
2018 FIFA Dünya Kupası'nın altıncı gününde 3 maç oynandı. İki grupta oynanan maçlarda Japonya, Senegal ve Rusya rakiplerini mağlup etti.

ANKARA

Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası'nın altıncı gününde 3 maç oynandı.

H Grubu mücadelesinde Japonya, 3. dakikada 10 kişi kalan Kolombiya'yı 2-1 yenerek Dünya Kupası tarihinde bir Güney Amerika ekibini yenen ilk Asya takımı oldu. Japonya'nın gollerini Kagawa (penaltıdan) ve Osako, Kolombiya'nın golünü ise Quintero kaydetti.

Gruptaki diğer karşılaşmada Senegal, Polonya'yı Cionek (kendi kalesine) ve Niang'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Polonya'nın golü de Krychowiak'tan geldi.

A Grubu'ndaki maçta ise ev sahibi Rusya, Mısır'ı Fathi (kendi kalesine), Cheryshev ve Dzyuba'nın golleriyle 3-1 yenerek 2'de 2 yaptı. Mısır'ın golünü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı sakatlıktan sonra sahalara dönen Salah (penaltı) attı.

Program

Dünya Kupası'nda 20 Haziran Çarşamba günü oynanacak maçların programı (TSİ) şöyle:

A Grubu:

18.00 Uruguay-Suudi Arabistan (Rostov Arena - Rostov-na-Donu)

B Grubu:

15.00 Portekiz-Fas (Luzhniki Stadı - Moskova)

21.00 İran-İspanya (Kazan Arena - Kazan)

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir