Aynı şampiyonada, Fazilet Betül Heybetli de üçüncülük elde etti. Her iki sporcu da Kayseri'de mehter takımının konseri ve çiçeklerle karşılandı.
Türk sporcu Kiraz Şahin, Danimarka'nın Vilvord kentinde düzenlenen Dünya Full Contac Karate Şampiyonası'nda 60 kiloda birinci oldu. Kiraz Şahin, aynı zamanda şampiyonanın en teknik sporcusu seçildi. Aynı şampiyonada Fazilet Betül Heybetli dünya üçüncüsü olmayı başardı. İki sporcu da Kayseri'ye gelişlerinde, mehter takımı ve çiçeklerle karşılandı.
Kiraz Şahin ve Fazilet Betül Heybetli, bundan sonra daha çok madalya kazanmak, Türk bayrağını göndere çektirmek ve İstiklal marşını okutmak için büyük çaba gösterecekleri sözü verdiler.
Türkiye Milli Takım Antrenörü Orhan Özaktı da Türkiye'nin takım halinde dünya üçüncüsü olduğu şampiyonada, Türk sporcuların madalyalar yanında tecrübe de kazandığını söyledi. Özaktı, kazanılan bu madalyaları tüm şehitlere ve şehit ailelerine armağan ettiklerini açıkladı.
Türkiye milli takımı bir birincilik, bir ikincilik yanında dört de üçüncülük kazanmayı başardı. Türkiye Full Contac Karate Federasyonu Başkanı Ebubekir Hocaoğlu, Danimarka'da müsabakaları yerinde izleyip sporculara destek verdi.