Altın 5678.451
BIST 10574.61
Dolar 42.3229
Euro 49.2557
Sterlin 55.7404
Ankara 9°C

Dünyanın Önemli Turizm Fuarında Türkiye Büyük İlgi Gördü

Dünyanın Önemli Turizm Fuarında Türkiye Büyük İlgi Gördü
Kıtalararası farklı turizm organizasyonlarını tek çatı altında toplayan New York Times Travel Show’da Türkiye masası büyük ilgi gördü.

Kıtalararası farklı turizm organizasyonlarını tek çatı altında toplayan New York Times Travel Show’da Türkiye masası büyük ilgi gördü. Bu yıl 10.su organize edilen New York Times Travel Show’da sponsorlar arasında yerini alan Türkiye’yi Antalya ve Balıkesir temsil etti. New York’un ünlü Jacok K. Javits Kongre ve Sergi Merkezi 2 gün boyunca ziyaretçilerin akınına uğradı. ABD'nin en prestijli yayın organlarından biri olan New York Times gazetesi tarafından düzenlenen fuar ülkenin en önemli tanıtım organizasyonu olarak kabul ediliyor.

Dünyanın 500 farklı yerinden katılımcıların yer aldığı fuarda yerini alan Discover Turkey Travel firmasının sahibi Mehmet Seçilmiş, ziyaretçilerin Türkiye'ye büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Seçilmiş "Masamızı gelip ziyaret eden Amerikalılar ya Türkiye'yi ziyaret etmişler veya ziyaret etmek isteyenlerden olması bizi mutlu etti. Binlerce insan geldi diyebilirim. Türkiye'yi tanıtmak adına çok önemli bir fırsat." dedi. Seçilmiş, ziyaretçilere lokum ikramında bulundu.

Alandaki Türk stantlarını gezen New York Kültür ve Turizm Ataşesi Ebru Ejder, 10. yılını kutlayan fuara Türkiye'nin sponsor olduğunu söyledi. Bu nedenle Nasdaq Borsası'nın açılış zilini çalma imkanı bulduğunu belirten Ejder “Bu gibi organizasyonlarda yer almak Türkiye için iyi bir reklam oluyor. Bugün burda binlerce insan Türkiye'yi tanıma fırsatı bulacak. Masamız, girişte yer alması sayesinde hemen hemen bütün ziyaretçilerin dikkatini çekiyor." diye konuştu.

Amerikalı ziyaretçiler, Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu ilk fırsatta ziyaret etmek istediklerini dile getirdi.

Fuarın organize edilmesinde Peru ve Porto Riko ana sponsor; Türkiye, Bermuda ve Güney Afrika'nın ise iştirakçi sponsor olduğu bildirildi. Karayip Adaları ve Afrika stantları fuarda büyük ilgi gören stantlar oldu. CİHAN

Dünyanın önemli turizm fuarında Türkiye büyük ilgi gördü

Dünyanın önemli turizm fuarında Türkiye büyük ilgi gördü

Dünyanın önemli turizm fuarında Türkiye büyük ilgi gördü

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir