22 Ağustos 2026
Altın 7106.57
BIST 14514.82
Dolar 47.9624
Euro 56.0619
Sterlin 65.4413
Ankara 22°C

Durakta Bekleyen Lise Öğrencisi, Otomobil Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti

Durakta Bekleyen Lise Öğrencisi, Otomobil Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti
Muğla'da okula gitmek için durakta otobüs bekleyen lise öğrencisi, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.Muğla-Den

Muğla-Denizli kara yolunun Ortaköy mevkiinde, sabah evlerinin yakınındaki otobüs durağında bekleyen Muğla Endüstri Meslek Lisesi Tesisat Tekniği ve İklimlendirme Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ferhat Kınacı'ya (18), Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen O.G.'nin kullandığı 48 DE 027 plakalı otomobil çarptı. Kınacı ile araba, durağın 200 metre ilerisinde, yolun iki yanına savrulmuş halde bulundu. Sürücü kaçarken ağır yaralanan liseli genç, 112 Acil Sağlık ekiplerince Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, otomobilde, "Muğla Belediyesi" yazılı yelek buldu. Belediye çalışanı olduğu belirlenen sürücü O.G. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir