Düzce'de bir buçuk yıldır görev yapan Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, yaş haddinden emekli olarak Düzce'ye veda etti. Kahraman, düzenlenen törenle Emniyet Müdürlüğü personeliyle vedalaşarak Düzce'den ayrıldı.
Emniyet Müdürlüğü görevini bir buçuk yıldır sürdüren Zekeriya Kahraman, 38 yıllık memuriyet hayatına son noktayı Düzce'de koydu ve emekliye ayrıldı. Kahraman, Emniyet Müdürlüğü önünde tüm emniyet personeli ile tek tek vedalaşırken, zaman zaman duygulu anlar yaşadı.
Kahraman, Emniyet personeline hitaben yaptığı konuşmasında, "Allahaısmarladık, sizlerle halkımızın huzuru ve güveni için başarılı çalışmalar yaptık. Sizler, görevlerinizi en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceksiniz, ancak ben 38 yılı geride bırakıp artık emekliliğe ayrılıyorum." dedi. Tören mangasını da selamlayan Kahraman, personeliyle son kez hatıra fotoğrafı çektirdi ve çiçeklerle uğurlandı.

