1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Düziçi'nde Organize Sanayi Kurulması İçin Bir Araya Geldiler
Düziçinde Organize Sanayi Kurulması İçin Bir Araya Geldiler

Düziçi'nde Organize Sanayi Kurulması İçin Bir Araya Geldiler

Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Şen ve Genel Sekreter Zafer Yılmaz, beraberindeki bir heyetle AK Parti ilçe teşkilatına iade-i ziyarette bulundu.

A+A-

Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Şen ve Genel Sekreter Zafer Yılmaz, beraberindeki bir heyetle AK Parti ilçe teşkilatına iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Taman ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

İlçenin iş hayatının kalkınması ve Düziçi'nin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, organize sanayinin Düziçi'nin hakkı olduğu ve Andırın bağlantı yolunun yapılması ve D400 karayollunun çift şerit açılması için birlik olunması görüşü ön plana çıktı.

AK Parti Ticaret Komitesi Başkanı Bünyamin Kazgı, parti olarak Düziçi’ne bir organize sanayi bölgesinin kurulması için çalıştıklarını, bunun için bütün STK’ların tarafsız bir çatı altında bir araya gelmeleri gerektiğini söyledi. Kazgı, bu konuda DÜGİAD’a büyük görevler düştüğünü belirtti.

DÜGİAD Genel Sekreteri Zafer Yılmaz ise "Düziçi’ne organize sanayi bölgesinin yapılması için Düziçi’ndeki bütün sivil toplum örgütlerinin bu konuyu birinci öncelikleri arasına alması gerekir. Bunun için de en kısa sürede Düziçi’ndeki bütün sivil toplum örgütleriyle bir araya gelinerek organize sanayi için bir platform oluşturulmalıdır." dedi.

DÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Şen ise organize sanayi konusunda iş hayatı sivil toplum örgütü olarak ellerini hep taşın altına koyduklarını bundan sonra da koymaya devam edeceklerini söyledi. Osmaniye organize sanayi bölgesinin doluluk oranın tamamlandığını yeni organize sanayi bölgesinin Düziçi’nde olmasını istiyorsak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak mecburiyetindeyiz." diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Taman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra organize sanayi için çalışmalarının devam etiğini, organize sanayinin Düziçi’nin olmazsa olmazlarından olduğunu belirtti. Taman, tarım sektörünün de Düziçi’nde teşviklerle ön plana çıkarılması gerektiğini söyledi.



CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.