26 Mayıs 2026
Altın 6647.57
BIST 13662.75
Dolar 45.8927
Euro 53.3594
Sterlin 61.3905
Ankara 21°C

Ece Erken sonunda patladı!

Ece Erken sonunda patladı!
Erbil'e yolladığı mesaj nedeniyle 2,5 yıl hapsi istenen Erken suskunluğunu bozdu.

Mehmet Ali Erbil'e yolladığı cep mesajında Demet Akalın ile Elif Güvendik için "Bu paralı kadınları üzerime salıyorsunuz" dediği gerekçesiyle 2,5 yıl hapsi istenen Ece Erken suskunluğunu bozdu.

Ünlü sunucu, "Mahkemede olan bir konu. Sonucu belli olacak. Benimle alıp veremediklerini anlamış değilim. Rakiplerim değil. Onlarla adımın anılmaması için mahkeme kararı çıkarıyorum" şeklinde konuştu.

Kanaltürk'te Hayata Gülerken'in sunucusu Erken önceki gün canlı yayında bayılmıştı. Rize'de gerçekleşen "3. Yaz Spor Şenlikleri"ne partneri Davut Güloğlu ile katılan Erken, "Ortağım bana muhlama yediriyor, güç topluyorum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir